ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ : Ποιος δολοφονεί ποιόν και γιατί;

 η εικόνα προφίλ του ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
 Είναι ανατριχιαστικά. Αυτά που διάβαζα συνημμένα σε κοινοβουλευτικό έγγραφο. Ο ταξίαρχος, μέχρι τέλη Αυγούστου 2017, υπεύθυνος για τα εξοπλιστικά προγράμματα, περιέγραφε τι συνέβη ανάμεσα σε αυτόν και τον Πάνο Καμμένο, ως υπουργό Εθνικής Άμυνας. Ο «υπουργός» τον είχε καλέσει σε σύσκεψη παρουσία άλλων παραγόντων. Για διάφορες διευκρινίσεις σχετικές με το
αντικείμενο της δουλειάς του. Και της αρμοδιότητάς του. Χωρίς να το πάρει είδηση ο ταξίαρχος, δεν έχεις σημασία το όνομά του, ο «υπουργός» φύτεψε πίσω του δύο στρατονόμους με πλήρη εξοπλισμό και χειροπέδες. Οι υπηρεσιακές απαντήσεις του ταξίαρχου ήταν πεντακάθαρες. Κρυστάλλινες. Δυσαρεστούσαν, όμως, όλες τους, τον «υπουργό» Άμυνας. Που έκρυβε πολλά. Ακόμα και από τους υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Άμυνας.
Ο «υπουργός» εξερράγη. Και του ανακοίνωσε ότι «συλλαμβάνεσαι».

Όντως, συνελήφθη. Ο έντιμος στρατιωτικός από το γνωστό μας «υπουργό» με τα πολλά πάθη και παθήματα. Του απαγόρευσε, μάλιστα, ο «υπουργός» να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με οποιονδήποτε τρίτο. Το σχέδιο ήταν πλήρες. Προφανώς, ήθελε να τρομοκρατήσει τον έντιμο Έλληνα αξιωματικό. Γιατί, κάποιο λάκκο είχε η φάβα. Ο «υπουργός» είχε υπογράψει διακρατική συμφωνία με έναν… ιδιώτη. Χωρίς να ξέρουμε το πλήρες κείμενο της μεταξύ τους συμφωνίας. Τα κενά αυτής της συμφωνίας είναι πάρα πολλά. Όπως και η ηθική βάση αυτής της συμφωνίας, που, προφανώς, λείπει. Αν η συμφωνία έχει εκτελεστεί, τότε ξέρουμε, που θα χρησιμοποιηθούν. Ενάντια σ’ ένα λαό που υποφέρει. Από τους ιμπεριαλιστές και τους πράκτορές των.
Η παράνομη αυτή κράτηση, κράτησε μισή ώρα. Η απειλή δεν είχε δημιουργήσει τελικό τρόμο στο γενναίο αυτό αξιωματικό. Και η απόπειρα τρομοκράτησής του απέτυχε. Κάτι πρέπει να είχαν, στο μεταξύ, ψιθυρίσει οι αρχηγοί των διαφόρων όπλων στον «υπουργό» Άμυνας. Και, κάπως θα είχαν φοβηθεί και αυτοί από τις παράνομες πράξεις του «υπουργού», στις οποίες ήταν παρόντες. Μάλλον, βιάστηκε ο, προσωπικά συμπαθής σε μένα, υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς. Βιάστηκε να απειλήσει βουλευτές και δημοσιογράφους για την παραβίαση του δήθεν απόρρητου. Μάλλον, δεν πρέπει να διάβασε καλά το συγκεκριμένο άρθρο 146 του Ποινικού Κώδικα. Κάποιοι θα πρέπει να του το πουν, έστω και την τελευταία στιγμή. Ποιά παραβίαση υπάρχει, όταν όλα τα συγκεκριμένα έγγραφα είναι γνωστά στην ξένη χώρα;
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, προμηθεύοντας αυτά τα όπλα για τη συγκεκριμένη χρήση, γίνεται συνεργός στη δολοφονία κάποιων ανθρώπων κάποιου άλλου λαού. Ταυτόχρονα, επιχειρεί να «δολοφονίσει» την ελευθερία του Τύπου και την απόλυτη λειτουργία του Κοινοβουλίου. Ανεπιτυχώς!
Νέα Κρήτη, Άποψη, Παρασκευή, 24.11.2017


ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΓΟΝΤΖΑΣ
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών