Αυτά είναι τα επτά μέλη της πρώτης διοίκησης της ΔΕΥΑ του δήμου Δελφών

Πήρε ΦΕΚ στις 12 Σεπτεμβρίου η απόφαση για την ίδρυση της ΔΕΥΑ του δήμου Δελφών, και το επόμενο στάδιο της διαδικασίας προβλέπει τη σύσταση του διοικητικού της συμβουλίου. Το θέμα για τον ορισμό των μελών ήρθε προς συζήτηση στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο, και ορισμός που ακολούθησε στην ουσία φαίνεται να επιβεβαιώνει και τα όσα η Εν Δελφοίς είχε σημειώσει σχετικά με το ποιος θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της εταιρείας.
Βάση του καταστατικού η πλειοψηφία του δήμου όρισε τρία τακτικά μέλη με τους αναπληρωματικούς τους, οι οποίοι είναι κατά ζευγάρια οι: Δ. Μπουλούτας- Αθ. Τσονάκας, Αθ. Παναγιωτόπουλος- Αρ. Αγγελόπουλος και Μ. Ανδρεοπούλου- Τρ. Πιλάλα- Τσακίρη. Η αντιπολίτευση με τη δική της σειρά όρισε ένα μέλος με το αναπληρωματικό του, οι οποίοι θα είναι οι Ν. Σταντζούρης και Π. Μέγκος (να σημειωθεί πως οι άλλες παρατάξεις δεν δέχθηκαν να ορίσουν δικό τους μέλος καθώς είχαν ψηφίσει κατά της ίδρυσης της ΔΕΥΑ). Η πλειοψηφία όρισε επίσης δύο μέλη ως εκπροσώπους πολιτών και συγκεκριμένα τους Ιωάν. Βαρκούτα και Ν. Αραπόπουλο, ενώ η αντιπολίτευση όρισε τους αναπληρωματικούς τους που είναι οι Χρ. Σεργουνιώτης και Π. Κούκος. Τέλος να σημειωθεί πως το 7μελές συμβούλιο ολοκληρώνεται με τον ορισμό ενός μέλους από το Επιμελητήριο Φωκίδας και επίσης των αναπληρωματικό του που θα είναι οι Β. Αυγερινός και Αλ. Αρβανιτάς αντίστοιχα.

Καταλήγοντας να υπενθυμίζουμε πως τώρα τα επτά μέλη θα συνέλθουν σε σώμα, με το Δ. Μπουλούτα, βάσει πληροφοριών, να είναι ο εκλεκτός της δημοτικής αρχής για τη θέση του προέδρου.

 

Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017


http://www.fokidanews.gr/

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών