Κόβουν την Μανδρέκα λόγω…"πολυκοσμίας"!

Το βέβαιο είναι ότι όπου και να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές η έδρα στη Φωκίδα θα περάσει στη Νέα Δημοκρατία.
Ήδη σε κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που κάνουν τα κόμματα και ειδικότερα στις μονοεδρικές περιφέρειες, γιατί εκεί εν πολλοίς θα κριθεί και η αυτοδυναμία, στη Φωκίδα η Νέα Δημοκρατία παίζει για ποσοστά που κυμαίνονται γύρω στο 55% ενώ για τη δεύτερη θέση κοντράρονται στα ίσα με πολύ χαμηλότερο ποσοστό ο ΣΥΡΙΖΑ με την Δημοκρατική Συμπαράταξη !

Ο λόγος αυτός έχει προκαλέσει το ενδιαφέρων σε μια σειρά από στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης που θέλουν να πλασαριστούν στη λίστα των 3 υποψηφίων του κόμματος στη Φωκίδα.

Ήδη όπως έγραψε το DORIDA NEWS εδώ και μήνες 7 - 8 είναι οι ενδιαφερόμενοι που θα παλέψουν για να μπούν στην λίστα των υποψηφίων.

Τελευταίο όνομα που μπήκε στη λίστα είναι του δικηγόρου και πρώην βουλευτή Πειραιά Πέτρου Μαντούβαλου (είναι γαμπρός στη Φωκίδα ) που κινείται δραστήρια με παρουσίες σε εκδηλώσεις της Φωκίδας, συνεντεύξεις, μαζώξεις κομματικών φίλων και τελευταία η ξαφνική ανάληψη της προεδρίας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Αστέρα Ιτέας που ανέβηκε στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η πολυκοσμία αυτή όμως δημιουργεί φαίνεται μεγάλο πρόβλημα στην πρώην βουλευτή Ασπασία Μανδρέκα όπως αναφέρει σε σχόλιο-ρεπορτάζ η καλά ενημερωμένη για τα δρώμενα της Ν.Δ. εφημερίδα “Παραπολιτικά”.

Γράφει συγκεκριμένα η εφημερίδα με τίτλο “Πάνε για Κόψιμο” :

"Μαθαίνουμε ότι ακόμα και πρώην βουλευτές που έχουν κάνει ακόμα και μόλις… μία κυβερνητική θητεία (άρα είναι σχετικά νεαρής ηλικίας) είναι πολύ πιθανόν να μείνουν εκτός «γαλάζιων» ψηφοδελτίων στις επόμενες εθνικές εκλογές. Βλέπετε, στην Πειραιώς, με δεδομένη την εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη να αξιοποιηθούν οι καταλληλότεροι και οι πλέον δραστήριοι, εκείνοι που για τον έναν ή τον άλλο λόγο έχουν επιδείξει είτε αδιαφορία είτε… unfair συμπεριφορά έναντι των βουλευτών των περιφερειών τους συγκεντρώνουν πολύ μεγάλες πιθανότητες να μείνουν εκτός νυμφώνος. Μία τέτοια περίπτωση, χωρίς πάντως να είναι επιρρεπής στα… παραπάνω συμπτώματα, συνιστά η Ασπασία Μανδρέκα, πρώην βουλευτίνα της μονοεδρικής της Φωκίδας, που μάλλον “κόβεται” λόγω… πολυκοσμίας !"

Εμείς να υπενθυμίσουμε ότι ενδιαφερόμενοι για τη λίστα των υποψηφίων της Ν.Δ. στη Φωκίδα είναι ακόμα οι Γ. Μπούγας, Ν. Φουσέκης, Κ. Χαλιορής, Κ. Παπαθανασίου, Π. Παπαδάκης Πρόεδρος Αποστράτων Φωκίδας και ένας δικηγόρος από Δεσφίνα. 




Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών