Συνελήφθη Σύρος που παραβίαζε αυτοκίνητα στο Ηράκλειο

 
Οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ στην  πόλη του Ηρακλείου συνέλαβαν έναν Σύρο όπου είχε ρημάξει όλα τα σταθμευμένα αυτοκίνητα της περιοχής.

Οι αστυνομικοί έκαναν συμπτωματικά έλεγχο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και βρήκαν πλήθος από τα κλοπιμαία που είχε αρπάξει.

Ο 36χρονος Σύρος δεν μπορούσε να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν στην κατοχή του  διάφορα αντικείμενα, προσωπικά έγγραφα και εργαλεία κι έτσι προσήχθη στην Ασφάλεια, όπου προέκυψε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον επτά κλοπές και μια απόπειρα σε σταθμευμένα οχήματα, από τις 28 Φεβρουαρίου και μετά.

Από τα αυτοκίνητα, ο αλλοδαπός είχε κλέψει ακόμη μετρητά, έναν υπολογιστή, ένα tablet και άλλες συσκευές συνολικής αξίας άνω των 3.000 ευρώ, κάποια από τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που ενδεχομένως έχει διαπράξει ο 36χρονος, ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές


11:47
25/04/2017
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών