ΑΣΠΑΣΙΑ ΜΑΝΔΡΕΚΑ : Νέο χτύπημα για την Υγεία στη Φωκίδα.

 η εικόνα προφίλ της Ασπασία Μανδρέκα
* Νέο χτύπημα για την Υγεία στη Φωκίδα. Προφανέστατες οι ευθύνες για τον, στερούμενο κάθε σοβαρότητας, τρόπο χειρισμού της κατάστασης.
* Ο πολυαναμενόμενος και πολυδιαφημιζόμενος, από τον Βουλευτή Σύριζα Φωκίδας, ιατρός ...εξ Ελβετίας, που "δήθεν" θα έσωζε το Νοσοκομείο Άμφισσας και την κλειστή παθολογική Κλινική, δεν ήταν παρά ο Αγροτικός γιατρός της Δεσφίνας, ο οποίος ήλθε, είδε και απήλθε, αφού παραιτήθηκε μόλις αντιλήφθηκε τί συμβαίνει στη Φωκίδα!!!

* Διαβάστε τη σχετική Ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων στον Τομέα Υγείας της Φωκίδας:
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ
Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα συγχαρήτηρια που έδιναν στους εαυτούς τους οι φαμφαρόνοι της <<Αριστεράς>>, για την ανάκληση της απόφασης που οι ίδιοι είχαν πάρει σχετικά με την μετακίνηση των αναισθησιολόγων από την Άμφισσα στην Λαμία, καινούρια αστοχία από την διοίκηση του Γ.Ν Άμφισσας, διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και του βουλευτή Φωκίδας αφού κατάφεραν με τους <<επιδέξιους>> χειρισμούς τους και παρά τις αντίθετες προσπάθειες των αρμοδίων να παραιτηθεί άλλος ένας ιατρός που υπηρετούσε στο ΚΥ Ιτέας σαν αγροτικός έχοντας όμως την ειδικότητα του παθολόγου.
Ενός παθολόγου ιατρού που ο ίδιος ο βουλευτής είχε διαφημίσει ότι κατόπιν ενεργειών του φέρνει στο νοσοκομείο της ‘Αμφισσας προκειμένου να επαναλειτουργήσει η παθολογική κλινική. Στην αγωνία και στο άγχος να φέρουν όπως, όπως το νοσοκομείο και το κέντρο υγείας στην κατάσταση που το παρέλαβαν, (δηλαδή να λειτουργεί η παθολογική κλινική και να εφημερεύει σε 24ωρη βάση το κέντρο υγείας Ιτέας), παραπληροφορούν την κοινωνία και δεν διστάζουν να σπιλώνουν προσπάθειες ανθρώπων που προσπαθούν να μην καταρρεύσει τελείως ότι έχει απομείνει.
Ο κόσμος της Φωκίδας υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία γιατί διακομίζεται συνεχώς και για τα πιο απλά πράγματα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση επαναλειτουργίας της παθολογικής κλινικής και έχουν ονοματεπώνυμο οι φορείς του νομού μας που επέτρεψαν να υποβαθμιστεί τόσο πολύ το νοσοκομείο μας. Δυστυχώς ο κατήφορος και η απαξιωτική συμπεριφορά των αρμοδίων δεν έχει σταματημό.
ΤΟ Δ.Σ



Ασπασία Μανδρέκα
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών