Εντοπίστηκε στην περιοχή του 51 από την Ασφάλεια Αμφισσας: Μεγάλη χασισοφυτεία


 Τεράστια φυτεία, για τα δεδομένα της Στερεάς, πολύ δε περισσότερο της Φωκίδας, ινδικής κάνναβης, εντόπισαν χθες το μεσημέρι άνδρες της Ασφάλειας Φωκίδας,   -Πληροφορίες κάνουν λόγo για πάνω από 500 δενδρύλλια, ενώ οι δράστες φέρονται να έχουν αφήσει ίχνη πίσω τους. -Άνδρες της Ασφάλειας Φωκίδας εντόπισαν τη φυτεία που κατά πληροφορίες βρίσκεται σε δημόσια έκταση.



Σύμφωνα με πληροφορίες τα δενδρύλλια ήταν πάνω από 500 κομμάτια, ενώ στην περιοχή έσπευσε άμεσα κλιμάκιο από την Ασφάλεια Φθιώτιδας και την Γενική Ασφάλεια. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν ενώ θα φύγουν για να καταστραφούν. 
Οι ίδιες πηγές  αναφέρουν ότι η πληροφορία για την ύπαρξη της φυτείας ήταν γνωστή από καιρό στην Ασφάλεια, ωστόσο δεν είχε εντοπιστεί το ακριβές σημείο, κάτι που έγινε χθες. 
Στο σημείο εντοπίστηκαν πολλά εργαλεία, λιπάσματα, αλλά και σύγχρονα συστήματα άρδευσης. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε στους άνδρες της Ασφάλειας το γεγονός ότι αποτελείτο από πολλές και διαφορετικές ποικιλίες  χασισόδεντρων, σε σημείο που αστυνομικοί σχολίαζαν ότι ούτε στα Ζωνιανά δεν έχει εντοπιστεί τόσο καλά οργανωμένη και επαγγελματική δουλειά.  
Η φυτεία υποστηρίζεται ότι καλλιεργείτο σε δημόσιο χώρο, ενώ η Αστυνομία φέρεται να έχει συλλέξει αρκετά στοιχεία για να εντοπίσει τους δράστες, αν και η παρακολούθηση δεν γινόταν επί 24ωρης βάσης λόγω έλλειψης ανδρών . 
Τέλος να σημειωθεί ότι αν δεν εντοπιζόταν και έφτανε στην πιάτσα η αξία των ναρκωτικών θα ήταν τεράστια.

 http://www.orafok.gr

ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών