ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 2 [ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ]

[ΣΥΝΕΧΕΙΑ] ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 2 [ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ] 

ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ !!!

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ !!!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ !!!


GeaGR's PROFITIS HLIAS DESFINAS album on Photobucket
 photo eggrafo.png
 photo PROFITISHLIAS015.jpg  photo PROFITISHLIAS014.jpg  photo PROFITISHLIAS013.jpg  photo PROFITISHLIAS012.jpg  photo PROFITISHLIAS011.jpg  photo PROFITISHLIAS010.jpg  photo PROFITISHLIAS009.jpg  photo PROFITISHLIAS008.jpg  photo PROFITISHLIAS007.jpg  photo PROFITISHLIAS006.jpg  photo PROFITISHLIAS005.jpg  photo PROFITISHLIAS004.jpg  photo PROFITISHLIAS003.jpg  photo PROFITISHLIAS002.jpg



ΑΡΧΙΚΟ ΑΡΘΡΟ:
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 2 [ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ]
 http://amfissanewz.blogspot.gr/2013/03/2.html

______________________

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Χ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ


ΑΦΟΡΑ ΚΕΡΑΙΕΣ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΔΙΑΚΟΠΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ - ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ









Συγχαρητήρια! Στην Διεύθυνση Πολεοδομίας που έκανε σωστά τη δουλειά της και στέλνει κατηγορούμενους τους υπεύθυνους του Δήμου Δελφών! Δηλαδή την προϊσταμένη της Αρχή! Ο ομφάλιος λώρος και το απόστημα αυτής της ιστορίας σπάει! Μία καινούργια μέρα ξημερώνει για αυτόν τον πολύπαθο τόπο! Συγχαρητήρια στην Διευθύντρια της Υπηρεσίας Δόμησης, καθώς επίσης και στην έφορο της Ι΄ Εφορίας Αρχαιοτήτων κα Αθ, Ψάλτη! Εύγε!
















ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ????? ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ !!!!! ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ .... ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ...... ΜΝΗΜΕΙΟ ΟΥΝΕΣΚΟ !!! ΖΩΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ !!! 
ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ???  ....

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΧΑΡΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ 


 


























ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΧΡΑΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ !!!!!!! ΟΠΟΥ ΣΤΕΓΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΤΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΗΝ ΖΩΝΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ !!!!! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!!! ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ Ι ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ , ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ NA ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ...ΜΠΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΑΔΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΡΕΥΜΑ !!!!!! ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ !!!!!!
ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013 ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ 908,40 ΕΥΡΩ !!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ !!!!!!
 ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΜΟΝΟ !!!!! ΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ........



_______________________

ΣΥΝΕΧΕΙΑ - ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ 2 [ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ]

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους πρωταγωνιστές... αλλά το έργο ίδιο...
Κάποιοι θέλουν να παραπλανήσουν την δικαιοσύνη... όμως δεν θα τους περάσει.
Στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα λάμψει η αλήθεια!!!!

Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΑΣ !!!                                                    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ...


                                                            ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!! 






______________________________

Παράνομοι πομποί και κεραίες του Δήμου Δελφών... (συνέχεια)

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ...!!!    


Σε συνεχεία της έρευνας και του ρεπορτάζ που κάνουμε  στα πλαίσια αναζήτησης του πάνε τα λεφτά των δημοτών και των φορολογούμενων …. Για άλλη μια φορά ανακαλύψαμε άλλη μια παράνομη εγκατάσταση κεραιών και πομπών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών  και πάλι είναι σαφής ότι ανήκει στο Δήμο Δελφών !!!
 
Παράνομες κεραίες και κτήριο στη θέση «ΚΟΥΠΛΑΣ- ΠΡΟΦΗΤΗΣ  ΗΛΙΑΣ» Άμφισσας του ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ !!!!!!
ΣΤΙΣ 16-4-2013 ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ  ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ! ....ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 27-1-2014 Η Ε.Ε.Τ.Τ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ !!!!!!!!!!

 Η Ε.Ε.Τ.Τ ΞΗΛΩΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ !!!! ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ - ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΜΦΙΣΣΑΣ !!!στις 27-1-2014
ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΩΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!! ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ !!!!!!!!



Όσον αφορά την Φωκίδα, στις 27-1-2014, άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. με την συνδρομή Τεχνικών Πραγματογνώμων της ΕΕΤΤ και επίσης με την παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, διέκοψαν την λειτουργία και βεβαίως κατάσχεσαν τον εξοπλισμό εκπομπής, ενός αναμεταδότη, ο οποίος εξέπεμπε παρανόμως. Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Μονής του Προφήτου Ηλία κοντά στο Χρισσό, οι δε κεραίες ήσαν τοποθετημένες σε ακίνητο ιδιοκτησίας του Δήμου Δελφών. Ενώ οι εγκαταστάσεις ετροφοδοτούντο με ηλεκτρικό ρεύμα, μέσω μετρητού (ρολόϊ ΔΕΗ), το οποίο ήταν στο όνομα του Δήμου Δελφών!!!..  BΛΕΠΕ ΦΩΤΟ !
















ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ !!! ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΣΥΝΕΧΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ !





ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Χ.ΜΑΡΚΑΤΟΣ 
_______________________________

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ...
 





ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ .....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΙΕΙ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ .......
ΕΠΟΜΕΝΟ
« Prev Post
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ
Next Post »

Δημοσίευση Σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις 7 ημερών